VIJESTI

Na ovoj stranici možete čitati sve vijesti koje se tiču AZRA-e, Varaždinske županije, otvorenih natječaja, najava i drugih važnih obavijesti. Odabir kategorija dostupan je kao podizbornik pod vijestima s lijeve strane.

AZRA d.o.o.

Agencija za razvoj Varaždinske županije - Vama na usluzi već 10 godina.

Srijeda, 06 Lipanj 2018 08:58

Delegacija Varaždinske županije s veleposlanikom Japana na Hrvatsko-japanskom poslovnom sastanku

Rate this item
(0 votes)

Delegacija Varaždinske županije, zamjenik župana Robert Vugrin i direktor Agencije za razvoj Varaždinske županije Borko Mikić sudjelovali su na Hrvatsko-japanskom poslovnom sastanku u organizaciji HGK.

Sastanak se održao u organizaciji Veleposlanstva Japana u Hrvatskoj, Ministarstva gospodarstva poduzetništva i obrta RH te regionalnog ureda JETRO-a a u suradnji s Agencijom za investicije i konkurentnost, Hrvatskom gospodarskom komorom i Udruženjem stranih ulagača u Hrvatskoj 2018. godine.

Japanskim gospodarstvenicima bilo je predstavljeno gospodarsko okruženje za ulagače i poslovne prilike u Hrvatskoj. Predstavljale su se sve hrvatske  županije sa svojim ulagačkim potencijalom te pogodnostima za investitore, pa se tako predstavila i naša Županija. Bila je to prilika za prezentiranje investicijskog potencijala na regionalnoj i lokalnoj razini za Varaždinsku županiju.

Predstavnici Županije susreli su se i s veleposlanikom Japana u RH NJ.E. Keiji Takiguchijem.

Last modified on Utorak, 03 Srpanj 2018 09:03