VIJESTI

Na ovoj stranici možete čitati sve vijesti koje se tiču AZRA-e, Varaždinske županije, otvorenih natječaja, najava i drugih važnih obavijesti. Odabir kategorija dostupan je kao podizbornik pod vijestima s lijeve strane.

AZRA d.o.o.

Agencija za razvoj Varaždinske županije - Vama na usluzi već 10 godina.

Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 11:30

AZRA organizira Okrugli stol na temu EU pogodnosti za javni sektor

Rate this item
(0 votes)

Kako bi informirali javni sektor o mogućnostima financiranja projekata sredstvima EU fondova u nadolazećem razdoblju, Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA d.o.o. organizira okrugli stol pod nazivom „EU pogodnosti za javni sektor“. Osim predstavljanja mogućnosti financiranja iz ESI fondova, predstavit će se i primjeri dobre prakse EU projekata javno-pravnih tijela s područja Varaždinske županije te razmijeniti iskustva u provedbi EU projekata kroz panel diskusije. Okrugli stol će se održati u četvrtak, 28. rujna 2017. godine, s početkom u 10 i 30 sati u Turističko kulturno-informativnom centru, Hrvatskih Pavlina 7, u Lepoglavi.

Ovo je prvi od tri okrugla stola koje AZRA organizira u idućih 15 mjeseci u sklopu projekta „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“, koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj odnosno Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Prioritetna os 10 – Tehnička pomoć. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.421.576,59 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 1.208.340,10 HRK, odnosno 84,99%. Projekt će trajati 27 mjeseci, odnosno od 01. listopada 2016. do 31. prosinca 2018.

Kroz projekt „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“ pružit će se savjetodavna usluga jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i ostalim javnopravnim tijelima na području Varaždinske županije u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Veselimo se Vašem dolasku!

Poziv i program Okruglog stola.