VIJESTI

Na ovoj stranici možete čitati sve vijesti koje se tiču AZRA-e, Varaždinske županije, otvorenih natječaja, najava i drugih važnih obavijesti. Odabir kategorija dostupan je kao podizbornik pod vijestima s lijeve strane.

AZRA d.o.o.

Agencija za razvoj Varaždinske županije - Vama na usluzi već 10 godina.

Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 16:55

POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA PREMA PROGRAMU PRIPREME LOKALNIH RAZVOJNIH PROJEKTA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ ESI FONDOVA

Rate this item
(0 votes)

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i AZRA d.o.o. objavljuju Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekta prihvatljivih  za financiranje iz ESI fondova.

Predmet poziva je pružanje financijske pomoći jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave u pripremi i izradi projektne i tehničke dokumentacije za lokalne razvojne projekte koji obuhvaćaju ulaganja u komunalnu i lokalnu infrastrukturu.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su jedinice lokalne samouprave razvrstane u I., II. i III.  skupinu prema stupnju razvijenosti i jedinice područne (regionalne) samouprave razvrstane u I. i II. skupinu u skladu s Odlukom o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti (Narodne novine, broj 158/13).

Detaljne informacije Javnom pozivu te upute i obrasce potrebne za prijavu možete preuzeti u nastavku:

NOVO:

Last modified on Utorak, 07 Studeni 2017 07:34