Petak, 20 Listopad 2017 07:14

Treći info dan o europskim strukturnim i investicijskim fondovima

Varaždin, 20. listopada 2017. godine - Pozivamo Vas na treći info dan o europskim strukturnim i investicijskim fondovima u sklopu projekta „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“. Treći info dan će se održati u utorak, 24. listopada 2017. godine s početkom u 9 i 45 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače, Franjevački trg 7, Varaždin.

Projekt „Razvoj mrže podrške korisnika ESI fondova“ financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, odnosno Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Prioritetna os 10 – Tehnička pomoć. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.421.576,59 kuna, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 1.208.340,10 kuna, odnosno 84,99 posto. Projekt traje 27 mjeseci, odnosno od 1. listopada 2016. do 31. prosinca 2018. godine, a provodi ga Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA.

Kroz projekt „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“ pruža se savjetodavna podrška jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i ostalim javnopravnim tijelima na području Varaždinske županije u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Također, u sklopu projekta provode se različite informativne i edukativne aktivnosti namijenjene jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnopravnim tijelima ali i ostalim zainteresiranim skupinama, kako bi se ojačali njihovi kapaciteti za pripremu i provedbu projekata financiranih iz različitih europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na trećem info danu potvrdite najkasnije do 23. listopada 2017. godine na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Posljednja izmjena: Petak, 20 Listopad 2017 07:20

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Varazdin

Datum i vremenska prognoza